![]() |
Порадьте килимки в машину Друзі, може хтось підкаже, де зараз краще купити нормальні EVA килимки в машину? Щось гуглив, але багато варіантів, не знаю, які справді якісні. Можливо, хтось вже замовляв і може порекомендувати, щоб не прогадати? Потрібні на VW Jetta 2017, бажано щоб були й на багажник теж. Цікавить, щоб добре прилягали і не ковзали, а не як ті дешеві, що я раз уже купив... |
Дивись, я пробував різні варіанти. Останні, що взяв, це EVA-килимки. Вони реально краще за текстиль чи гуму: не смердять, вода залишається всередині, бруд не розлітається. Але треба звертати увагу, щоб робили по лекалах під твою модель, бо інакше або зазор, або двері не закриваються нормально. Я взяв із металевим підп’ятником, то взагалі топ, бо під водієм коврики найшвидше зношуються. Раджу брати з перемичкою на тунель, це зручно, особливо якщо задні пасажири часто їздять. |
Дуже корисно! Я якраз бачив, що є комплекти з перемичкою, але не був певен, чи то зручно. І ще, ти замовляв десь онлайн, чи краще їхати вживу вибирати? Бо я з Києва, не хочеться щось замовити, щоб потім не підходило... А підп’ятник - це штука, що ставиться під п’ятку водія, так? Бо я постійно взуттям протираю в тому місці, вже й килим потерся. |
Цитата:
https://i.postimg.cc/fbNvtTth/image.png |
Текущее время: 22:32. Часовой пояс GMT +2. |