![]() |
Як правильно підібрати купальник? Підкажіть, як правильно підібрати купальник, щоб він дійсно пасував до фігури? Здається, що це просте питання, але коли починаєш шукати — голова йде обертом. То одне не підходить по розміру, то інше взагалі дивно виглядає. Особливо важко, коли верх і низ мають різні параметри — тоді комплекти з магазину взагалі не варіант. |
Купальник — це не просто одяг для пляжу, а річ, яка або підкреслить твою красу, або зіпсує все враження. Для мене, наприклад, важливо, щоб був добрий підтримуючий верх, бо не всі фасони підходять. |
Люблю експериментувати — беру купальники з рюшами, топами чи навіть бандо, коли хочу щось незвичайне. Але головне — щоб матеріал був якісний і не просвічувався після води. Ще важливо, щоб тканина не натирала, бо це псує весь відпочинок. |
Якщо хочете дійсно правильно підібрати одяг для купання, раджу звернути увагу на один інтернет-магазин, який пропонує купальники та великий вибір різних фасонів — від класичних до ультрасучасних. Саме там я знайшла моделі, які не тільки виглядають ефектно, а й ідеально підходять за формою. Великий плюс — це наявність фасонів для різних типів фігури: з високою талією, пуш-ап, спортивні, суцільні, танкіні тощо. Завдяки високоякісним тканинам ці купальники дозволяють шкірі дихати, швидко висихають і не втрачають форму. Підбирати там зручно: є таблиці розмірів, детальні фото, яскраві принти, й опис кожної моделі. До того ж, можна легко поєднати верх і низ різних розмірів. |
Текущее время: 06:27. Часовой пояс GMT +2. |