![]() |
Сарафани літні довгі Привіт усім! Дівчата, може хтось підкаже, де зараз можна знайти гарні сарафани літні довгі? Хочу щось легке й стильне на літо, щоб і на кожен день, і кудись вийти. По магазинах ходити зовсім нема часу, тому шукаю щось онлайн, перевірене. |
Привіт! Дуже знайома ситуація — теж не люблю довгі походи по ТРЦ, особливо в спеку. Я нещодавно замовляла сарафани літні довгі https://www.rechi.ua/uk/platya/dlinnie-platya/leto на сайті — вибір класний, тканини приємні, і все реально як на фото. |
Дякую! А як щодо якості? Часто на фото гарно, а приходить якась синтетика або крій дивний. Хочеться, щоб сукня добре сиділа й не парила. |
Я теж цього боялася, але реально була приємно здивована. Замовила дві моделі — одну на кожен день, іншу трохи більш нарядну. Обидві з натуральної тканини, пошив акуратний. Влітку дуже зручно носити, особливо коли жарко. І ще — доставка швидка, приїхало за пару днів. |
Круто! Я якраз шукала щось подібне — щоб виглядати гарно, але без надмірностей. А ціни як? |
Ціни нормальні, особливо якщо порівнювати з бутіками. А ще в них часто бувають знижки. Так що рекомендую — якщо шукаєш сарафани літні довгі, то на цьому сайті точно щось підбереш. |
Текущее время: 10:47. Часовой пояс GMT +2. |