Автозапчасти по Украине

Автозапчасти по Украине (http://www.autoriginal.com.ua/forum/)
-   Трёп (http://www.autoriginal.com.ua/forum/tryop/)
-   -   Автоцивілка (http://www.autoriginal.com.ua/forum/tryop/3277-avtociv-lka.html)

Laimath 17.10.2023 20:51

Автоцивілка
 
Чи взагалі потрібно платити за автоцивілку, коли машина просто стоїть без руху? Можливо, є якісь варіанти, щоб заощадити гроші, коли авто не використовується?

DubrovNuY 17.10.2023 22:01

Цитата:

Сообщение от Laimath (Сообщение 9172)
Чи взагалі потрібно платити за автоцивілку, коли машина просто стоїть без руху? Можливо, є якісь варіанти, щоб заощадити гроші, коли авто не використовується?

Давай про це поговоримо. Ну отже, автоцивілка, це така штука, що в Україні обов'язкова для кожного авто, навіть якщо воно просто стоїть без руху. Це не залежить від того, чи користуєтеся ви авто чи ні. Навіть, якщо ви його не використовуєте, ви все одно повинні платити за цю послугу. І ось основний поінт: за цією послугою слідкує держава, а не страхова компанія, тому жодні знижки за не використання не передбачені.
Для більшої інформації можна подивитися статтю: "Чи потрібна автоцивілка, якщо машина стоїть?" на hromadske.radio, вона розповідає більше про цю тему. Але загалом, варіантів заощадити гроші на автоцивілці, коли авто не використовується, не дуже багато. Можливо, ви можете розглянути варіант призупинення реєстрації авто на певний час, але це вже дещо складніше і не завжди можливо. В іншому випадку, автоцивілка - це своєрідна "обов'язкова податкова" на ваше авто в Україні, незалежно від того, чи користуєтеся ви ним чи ні.


Текущее время: 04:28. Часовой пояс GMT +2.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник