Автозапчасти по Украине

Автозапчасти по Украине (http://www.autoriginal.com.ua/forum/)
-   Трёп (http://www.autoriginal.com.ua/forum/tryop/)
-   -   Укулеле (http://www.autoriginal.com.ua/forum/tryop/1878-ukulele.html)

lopirevair 23.09.2022 11:00

Укулеле
 
Дочка попросила ей на день рождения прикупить укулеле.
Я в поиске такого инструмента. Прошу мне посоветовать конкретно модель, и магазин где ее взять. Пожалуйста, помогите, я в этом вообще не разбираюсь.

Into 24.09.2022 13:19

Мне такую гитарку знакомый предлагал бушную за 2к. Я долго раздумывал, но так и не взял.

colibre 24.09.2022 13:22

Вы знаете, есть много разных вариантов укулеле по магазинам в наше время. Надо знать сумму, на которую вы планируете купить инструмент. Плюс надо смотреть по брендам - я бы брала Фендер в Музторге, очень классная у них есть модель FENDER FULLERTON JAZZMASTER UKULELE OWT. Профессиональный инструмент, я себе такой планирую покупать. Просто огонь!

DianaDobraya 06.03.2023 21:19

Укулеле це досить така цікава маленька гітара. В неї нестандартне звучання, але звук при цьому достатньо оригаінальний. Формат дійсно невеликий, підходить ідеально щоб взяти із собою в подорож, наприклад. До речі, грати на ній вчитись достатньо просто. Що можу порадити - із власного досвіду, так це те, що купувати музичний інструмент краще онлайн - ось ми робили замовлення через Гітарний дім https://guitarhouse.com.ua/ магазин музичних інструметнів в Києві. Там ціни суттєво нижчі за інші магазини, при цьому достатньо великий вибір. Струнних інструментів дуже багато при чому самих різних - ті самі укулеле там більше десяти моделей це точно.

Indianna 12.03.2023 21:09

Ось ще на цьому сайті ви зможете без жодних проблем укулеле купити https://8nota.com.ua/shop/category/guitars/ukulele. Чому без проблем? Тому що тут і вибір великий, і присутня безкоштовна консультація менеджерів, які вам допоможуть правильно підібрати будь-який інструмент.


Текущее время: 02:28. Часовой пояс GMT +2.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник