Автозапчасти по Украине

Автозапчасти по Украине (http://www.autoriginal.com.ua/forum/)
-   Трёп (http://www.autoriginal.com.ua/forum/tryop/)
-   -   Квартира біля Києва (http://www.autoriginal.com.ua/forum/tryop/1667-kvartira-b-lya-ki-va.html)

DubrovNuY 02.11.2021 17:04

Квартира біля Києва
 
Заміські комплекси під Києвом продовжують радувати не лише своєю різноманітністю, а й ціновою політикою. Дивилися пару варіантів квартир, дуже гарні планування. Порадьте щось гідне, можливо мені і підійде.

Laimath 03.11.2021 11:30

Цитата:

Сообщение от DubrovNuY (Сообщение 4824)
Заміські комплекси під Києвом продовжують радувати не лише своєю різноманітністю, а й ціновою політикою. Дивилися пару варіантів квартир, дуже гарні планування. Порадьте щось гідне, можливо мені і підійде.

Мабуть забудовники роблять акцент на передмісті бо Київ як то кажуть не різиновий і якісь межі його забудови є. А людям стало цікаво жити не подалік, доволі зручно їздити на роботу, такі ж гарні умови для життя і ціни інші. Порадити вам хочу ЖК Гранд Бурже у Бучі. Перш ніж приймати рішення чи скажімо їхати туди ви можете просто зайти ось на цю сторіночку сайту https://grandbourget.com/plans подивитися план будинку, які квартири там будуть, можливо ще вам щось цікаво дізнатися.

Dizzi 29.01.2024 14:51

Ми теж шукаємо квартиру під Києвом, які варіанти можете порадити?

Lotuss 31.01.2024 10:17

Сколько по времени добираться до города?

KaramBoll 31.01.2024 10:18

Раджу розглядати актуальні пропозиції від надійних та перевірених забудовників. У місті Ірпінь наприклад, можу порадити компанію Синергія, вони займаються будівництвом сучасних жилкомплексів. На їх сайті продається трикімнатна квартира https://synergy-bud.com.ua/filter/3-komnatnye/ Планування квартир зручне і ціна на квартири тут значно нижчі ніж у самому Києві. Ви звісно можете на свій бюджет та власні побажання обрати квартиру необхідної площі.


Текущее время: 02:02. Часовой пояс GMT +2.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
В случае копирования информации необходимо всталять ссылку на первоисточник