![]() |
Безопасно ли озонирование квартиры? Давно замислювався над тим, як якісно освіжити квартиру та позбутися неприємних запахів, особливо після ремонту. Знайомі радили озонирование квартиры, але спочатку я ставився до цього способу з обережністю. Хотілося зрозуміти, чи справді процедура безпечна та чи не зашкодить меблям, техніці або здоров’ю. Після того як почитав більше інформації, дізнався, що під час обробки озоном у приміщенні не повинні перебувати люди, домашні тварини та рослини. Після завершення процедури квартиру необхідно добре провітрити, і лише тоді можна повертатися. На мій погляд, дуже важливо дотримуватися рекомендацій та не намагатися самостійно збільшувати тривалість обробки. Якщо хтось теж розглядає озонирование квартиры https://concordia.in.ua/ru/ozonirovanie/ я б радив звертатися до фахівців, які правильно підбирають режим обробки та пояснюють усі правила безпеки. Особисто я вважаю такий підхід набагато надійнішим, ніж експерименти з озонатором без необхідних знань. Цікаво почути думки тих, хто вже користувався такою послугою: чи помітили ви реальний результат і наскільки довго зберігався ефект? |
| Текущее время: 11:18. Часовой пояс GMT +2. |