![]() |
Електрокамін для невеликої квартири Живу у невеликій квартирі і давно хочу поставити щось атмосферне, щоб був ефект живого вогню, але без димоходу і складного монтажу. Чув що електрокаміни це якраз такий варіант, але не розумію які типи підходять для малогабаритних квартир і на що звертати увагу при виборі. Простір обмежений, тому важливо щоб модель була компактною, але при цьому виглядала стильно. Де взагалі дивитись нормальний вибір, і хтось вже купував таке для квартири, поділіться досвідом? |
Привіт. Це знайоме питання, я сам нещодавно зіткнувся з ним і можу поділитися своїм досвідом. Електричні каміни для квартири різних форматів і типів монтажу дивись у каталозі https://teplo-dim.com/jeljektr-chni-kamin на Тепло Дім, там зручні фільтри і одразу видно що підходить під невеликий простір. Для квартири особливо добре підходять підлогові і настінні моделі бо підключаються просто до розетки і не потребують складного монтажу. На Тепло Дім детально розписані всі характеристики і є фото що дуже допомагає з вибором без зайвих питань. Сам брав там Aflamo DEXTER срібний, компактна вертикальна модель шириною 492 мм і висотою 600 мм, два режими обігріву і термостат. Для невеликої кімнати ідеально і виглядає дуже стильно. Доставляють по Львову і по всій Україні без проблем. |
| Текущее время: 19:32. Часовой пояс GMT +2. |