![]() |
Як обрати тротуарну плитку для подвір’я? Всім привіт! Я зараз тільки починаю розбиратися в темі благоустрою, тому хочу попросити поради. Потрібно вибрати тротуарну плитку для двору, але не зовсім розумію, на що звертати увагу в першу чергу. Чи має значення товщина, матеріал, виробник? Хотілося б, щоб вона гарно виглядала і прослужила багато років. Якщо можете підказати, як ви обирали для себе, буду дуже рада почитати ваші рекомендації. |
Минулого літа вирішили нарешті облаштувати двір біля будинку, бо стара доріжка вже геть розсипалася і виглядала сумно. Довго шукали, де купити якісну тротуарну плитку за прийнятною ціною, і випадково натрапили на інтернет-магазин Планета2000. Чесно кажучи, спочатку не дуже вірили в інтернет-покупки такого штибу, але менеджери все детально пояснили, порадили оптимальний варіант саме для нашого клімату. Плитка прийшла швидко, без жодного пошкодження, упаковка була дуже надійна. Колір виявився саме таким, як на фото, що зараз рідкість. Чоловік сам займався укладанням, казав що геометрія ідеальна, жодних відхилень по товщині. Сусіди вже питають, де ми таку красу брали, бо подвір'я тепер виглядає просто шикарно. Дуже задоволені співпрацею і обов'язково замовлятимемо ще, бо плануємо ще й гараж обкласти. Дякуємо Планета2000 за чесні ціни та якісний товар! |
| Текущее время: 08:46. Часовой пояс GMT +2. |