![]() |
Як часто можна робити маски для обличчя без шкоди для шкіри? Я тільки почала доглядати за шкірою обличчя і трохи заплуталась у всіх цих порадах щодо масок. Хтось каже, що їх можна робити майже щодня, інші радять тільки 1 раз на тиждень. Підкажіть, будь ласка, як часто реально можна робити маски для обличчя без шкоди для шкіри, щоб не пересушити її і не викликати подразнення? Особливо цікавить, чи відрізняється частота для зволожуючих, очищувальних і живильних масок, бо хочеться підібрати правильний режим догляду. |
З досвіду скажу, що універсальної частоти немає, бо все залежить від типу шкіри та складу маски. Наприклад, очищувальні маски з глиною або кислотами не варто робити часто зазвичай 1 раз на тиждень або навіть рідше, якщо шкіра чутлива. Зволожуючі можна використовувати частіше, інколи навіть 2-3 рази на тиждень, якщо немає подразнень. Живильні зазвичай теж 1-2 рази на тиждень. Головне не перевантажувати шкіру і спостерігати за її реакцією: якщо з’являється сухість або почервоніння, частоту краще зменшити. |
Але все одно залишилось питання: як правильно чергувати різні маски між собою? Наприклад, якщо я використовую і очищувальну, і зволожуючу, і інколи живильну, чи можна їх робити в один тиждень, чи краще розносити по різних тижнях? І ще цікаво, чи є якісь ознаки, що шкіра вже «перенасичена» доглядом, бо не хочу випадково зіпсувати стан шкіри надмірним доглядом. |
Цитата:
У таких випадках догляд варто спростити і дати шкірі відпочити. Також корисно звертати увагу на регулярність і не змінювати занадто часто засоби, щоб шкіра встигала адаптуватися. Окремо можна зазначити інтернет магазин Schonberg, де представлено базові рішення для догляду, серед яких є маски Schön Berg для домашнього догляду, для інтенсивного догляду, живлення та покращення тону шкіри. https://i.postimg.cc/9MRQSFJz/999.png |
| Текущее время: 17:05. Часовой пояс GMT +2. |