![]() |
Підкажіть, скільки реально коштує пригнати автомобіль з Китаю під ключ? Підкажіть хто реально рахував зараз бюджет на пригін авто з Китаю під ключ? Бо читаю форуми й у всіх цифри зовсім різні. Один пише що вклався в 12-13 тисяч разом із доставкою, інший каже що тільки логістика та розмитнення з’їли майже половину вартості машини. Цікавить саме реальний досвід по електричках або гібридах. Хочу зрозуміти які зараз витрати на доставку морем, брокера, сертифікацію, портові платежі та скільки ще треба закладати зверху на непередбачені витрати. Не хочеться влетіти на приховані платежі після покупки. |
Дивись, тут головна проблема в тому, що люди часто рахують тільки ціну авто на китайському майданчику, а потім дивуються фінальній сумі. По факту треба одразу плюсувати доставку до порту, контейнер, страховку, митне оформлення, послуги брокера, сертифікацію та постановку на облік. Ще бувають додаткові витрати через затримки в порту або коливання курсу. Якщо машина дешева, то логістика займає дуже великий відсоток від загальної вартості. А якщо брати свіжий електромобіль, то вже вигідніше виходить. У знайомого різниця між початковим бюджетом і фінальною сумою була майже 4 тисячі доларів, бо частину витрат йому спочатку просто не озвучили. |
От саме цього і боюсь. Мені вже кілька людей сказали, що треба просити повний прорахунок ще до покупки, бо потім можуть вилізти платежі за зберігання в порту, окремо експедитор та ще купа нюансів. Я зараз дивлюсь варіанти до 3 років, щоб батарея була в нормальному стані. Цікавить ще момент по ремонту та запчастинах, бо чув що на деякі моделі чекати деталі можна місяцями. І ще не можу зрозуміти чи реально зараз самому організувати процес без посередників, чи краще вже переплатити компанії й не морочити голову документами та доставкою. |
Цитата:
Нормальна компанія одразу дає детальний кошторис із усіма платежами, а не тільки ціну доставки. І ще важливо щоб був контроль на етапі завантаження в контейнер, бо були випадки коли авто приходили з пошкодженнями. По знайомих можу сказати, що зараз багато хто користується послугами Mitridat Container Transport, бо вони займаються повним циклом доставки, допомагають із документами та прораховують фінальну вартість ще до покупки авто. Це зручніше ніж самому шукати окремо брокера, логіста та перевізника, особливо якщо немає досвіду з міжнародною доставкою машин. |
| Текущее время: 09:59. Часовой пояс GMT +2. |