![]() |
Біль під лівою лопаткою після фізичних навантажень: що робити? Після активних фізичних навантажень я почав помічати неприємний біль у спині, який поступово ставав сильнішим. Особливо турбував біль під лівою лопаткою, коли робив різкі рухи або довго сидів за комп’ютером. Спочатку думав, що це звичайне перенапруження м’язів, але з часом дискомфорт почав віддавати в шию та руку. Саме тоді я зрозумів, що ігнорувати проблему не варто. Я вирішив звернутися до спеціалістів і почав шукати інформацію про причини такого стану. Дуже допомогла консультація у клініці https://continuum.com.ua/likuvannya-...oyu-lopatkoyu/ де мені пояснили, що біль під лівою лопаткою може бути пов’язаний не лише з м’язами, а й із проблемами хребта або защемленням нервів. Після обстеження лікар підібрав курс лікування та дав рекомендації щодо фізичної активності. Тепер я уважніше ставлюся до свого здоров’я: роблю розминку перед тренуваннями, стежу за поставою та не перевантажую спину. Раджу не відкладати візит до лікаря, якщо подібний біль повторюється або посилюється після навантажень. |
| Текущее время: 10:00. Часовой пояс GMT +2. |