Цитата:
Сообщение от Alex
(Сообщение 26700)
Потребую поради щодо догляду. Останнім часом шкіра обличчя стала дуже сухою, з’явилося відчуття стягнутості та навіть дрібні лущення. Звичайні зволожувальні креми з мас-маркету дають лише тимчасовий ефект на годину. Хочу спробувати корейську косметику, бо чула багато позитивних відгуків саме про їхні лінійки для глибокого зволоження. Хто стикався з такою проблемою, які серії чи конкретні бренди реально допомагають відновити водний баланс. |
При виборі корейського догляду дивіться не тільки на бренд, а на концентрацію активних речовин. Для сухого типу шукайте в складі пантенол, муцин равлика або пробіотики. Раджу спробувати бренд COSRX, їхня лінійка з муцином просто творить дива з текстурою. Якщо бюджет дозволяє, гляньте на преміальний сегмент на кшталт Sulwhasoo, там дуже потужні поживні компоненти.
Я зазвичай замовляю все в перевірених магазинах, щоб не натрапити на підробку. Можеш подивитись тут krasolia.ua я замовляла кілька разів, все ок прийшло. Там часто бувають хороші набори пробників, це зручно для тестування нових продуктів. Ще одна порада, не забувайте про сонцезахист навіть в похмуру погоду, бо суха шкіра швидше схильна до фотостаріння.
Зараз багато корейських санскрінів мають зволожувальну базу, тож вони замінять денний крем. Головне підібрати легку текстуру, яка не буде забивати пори. Орієнтуйтесь на власні відчуття після першого тижня використання, шкіра має стати м’якою на дотик. https://skrinshoter.ru/s/100526/fE7U...2013:17:01.jpg |