![]() |
Чи реально перевірити всі органи за годину Привіт. Потрібно перевірити серце, шлунок і судини одним махом. Чув, що є апарати, які роблять повний зріз по здоров'ю дуже швидко. Хтось пробував таку експрес-діагностику на собі? Наскільки точні результати порівняно зі звичайними тестами? Порадьте перевірене місце в Києві. |
Слухай, це цілком реально і дуже інформативно, якщо обладнання професійне. Я сам проходив такий скринінг перед відпусткою, щоб бути спокійним за здоров'я. Прилад зчитує електромагнітні сигнали тканин і порівнює їх з еталоном норми. Більш детально про технологію подивіться ось тут: https://www.altimed.net/uk/service/diagnosis/ - там пояснюється суть методу. Тобі не треба здавати літри крові, бо функціональний стан видно відразу на екрані. Лікар бачить ризики хвороб ще до того, як вони почнуть реально боліти. Мені так знайшли проблему з відтоком жовчі, про яку я навіть не здогадувався раніше. Сервіс у центрі на висоті, все чітко по запису, без жодної хвилини очікування. Результати видають на руки з детальними рекомендаціями щодо харчування та способу життя. Це набагато краще, ніж бігати по кабінетах тиждень. |
Ого, не знав про такі технології зі зчитуванням сигналів тканин. Справді економить купу часу, особливо коли графік на роботі щільний. Дякую за посилання, обов'язково гляну подробиці. |
| Текущее время: 15:49. Часовой пояс GMT +2. |