Цитата:
Сообщение от Dualside
(Сообщение 22908)
Що краще новобудова чи старий будинок? Якщо чесно то мені більше нові будинки подобаються, але трішки сумніваюсь який дім обрати. Взагалі на що треба дивитись при виборі квартири у новобудові? |
Мені теж більше до душі новобудови. У них є свої незаперечні плюси: нові комунікації, сучасне планування, і часто краща інфраструктура навколо. Старі будинки — це завжди лотерея з трубами та проводкою, навіть якщо ціна нижча.
Якщо ти вже схиляєшся до новобудови, то раджу звернути увагу на три ключові моменти. Перший — репутація забудовника. Перевір, чи є в них уже здані об'єкти і чи не було великих затримок. Другий — документація: запитай дозволи на будівництво та право власності на землю. І третій — це планування та інфраструктура самого комплексу. Важливо, щоб тобі підходила не лише квартира, а й подвір'я, паркінг та близькість магазинів.
Я дуже раджу перед покупкою уважно вивчити всі можливі ризики. Навіть найменша помилка може коштувати дорого. Про те, які топ-10 помилок при купівлі квартири в новобудові https://grandbourget.com/news/top-10...-v-novobudovi/ найчастіше допускають покупці, можна почитати у статті на сайті ЖК "Гранд Бурже". Вони дуже докладно розбирають ці моменти. Краще вчитися на чужих помилках, ніж на своїх! |